Varumärke (2) - kopia

Det här är Linda

"Jag tror på att framgång och ett lyckligt företagande börjar i en vardag i flow,
där företagaren känner tillit till sin förmåga,
styrkan i att kunna hantera företagandets berg-och-dalbanor, 
får fritt utlopp för den hon är och det hon tror på,
och upplever kontroll och smidighet i sitt arbete och vardag.

När hon når denna vardag – finns inte längre några begränsningar i vad hon kan uppnå"

 

/Linda Lindberg

Linda Lindberg

Hej kära företagskollega, vad roligt att du är här!

Jag heter Linda Lindberg, är coach, strateg och FLOW-expert
och har mångårig erfarenhet av coaching och vägledning inom livs-, karriär- och företagsfrågor, samt personlig utveckling och -effektivitet.

Mitt jobb och passion är att hjälpa dig helhjärtade företagare att nå dina mål och en vardag du trivs med. 

Till mig kommer du om du är trött på slit, press och stress –
och behöver stöd för att skapa företagandet som KÄNNS rätt, fungerar SMIDIGT och ger RESULTAT. 

För att hjälpa dig att nå ditt drömföretagande har jag skapat 2 koncept:

 

  • Create your businessflow 

Inom Create your businessflow-konceptet kan du välja det stöd som du bäst behöver just nu för att komma framåt och närmare ett företagande som känns rätt, som fungerar smidigt & som leder till de resultat du vill ha:

- Vill du ha stöd av mig som coach under din resa: läs mer HÄR och boka en första kostnadsfri kontakt. 

- Vill du lära och utvecklas självständigt: så hittar du ett växande utbud av kurser, freebies och verktyg som hjälper dig att skapa företagslivet du drömmer om.

 

 

Jag erbjuder också:
 

  • Stöd för coacher som vill börja med skriftlig coaching

En avgörande del i min egen resa till ett företagande i flow, har varit att införa och specialisera mig på emailcoaching. Detta har gett så mycket mer än jag kunde drömma om både för mig och mina kunder, och jag hjälper nu därför fler coacher att nå fram till och lyckas som emailcoach. All erfarenhet och expertis jag har fått under mina år som verksam emailcoach, har jag bakat in i konceptet: Emailcoachen
 
 

Har du frågor, vill du veta mer, eller finns önskemål om andra upplägg än de du hittar här på hemsidan, hör av dig så hittar vi en lösning.

Linnova Karriär


Linnova Karriär betyder innovativ levnadsbana.

Att skapa sin egen bild av den karriär
och det liv man vill ha, och att följa den.
Att vilja vara nytänkande, unik och exklusiv, och låta
egna drömmar och mål agera självklara livsguider.

Linnova Karriär startades 2015 med visionen
att göra skillnad i människors liv.
Hjälpa den som vill hitta riktningen till –
och leva enligt - sina drömmar.

En vision som sannerligen lever starkt än idag

Emailcoachen som till slut hittade sitt businessflow

När jag startade Linnova Karriär 2015, kunde jag aldrig föreställa mig vad som väntade! Det sägs att det mest omvälvande du gör i livet är att skaffa barn, och jag kan bara säga att starta eget företag kommer på en god 2:a plats :)

Med bred arbetslivserfarenhet i ryggen och en stor ryggsäck av akademiska meriter att stötta upp min kompetens med, så tänkte jag att jag hade all förberedelse jag behövde för att kliva in i företagandet.

Oj, så jag misstog mig! Företagslivet visade sig bli något helt annat än jag föreställt mig och det går inte att förbereda sig på den berg-och-dal-bana av upp och ner, stark och svag, ”all in” och ”all off” som man kommer att uppleva på sin väg.

Om du också har drivit eget företag några år, så vet du vad jag menar :)

Allt det här är fantastiskt häftigt, men också väldigt krävande. Det är så lätt att dras med i ett tempo som inte passar en själv, ofiltrerat anamma alla ”måsten” på hur man ”ska och inte ska” driva ett företag. Och det är väldigt svårt att landa i ett hållbart flow när det duggar tätt av idéer, inspiration och information från alla håll.
 

Det här var en stor utmaning för mig den första tiden av mitt företagande. Jag hade så många idéer jag ville prova, jag sög vetgirigt åt mig av all inspiration och jag jobbade massor. När jag inte hann med det jag planerat att göra, jobbade jag kvällar och helger också. Jag forcerade många utvecklingsprojekt och hade hela tiden bråttom, bråttom i att komma framåt.

Trots att jag redan då hade kompetensen som krävs för att uppnå effektivitet, fokus, struktur och flow i vardagen, hamnade jag helt fel i mitt företagande. Resultaten uteblev, och jag jobbade mycket mer än jag egentligen ville och orkade. 

Till slut ledsnade jag på att skjuta fram mitt välmående i vardagen, trött på att upprepa meningen ”-Jag ska bara…det blir bättre sen”, och beslöt mig istället för att dra i handbromsen och börja om från början. Steg-för-steg hittade jag lösningar och nycklar som var något annat än den företagsvardag jag dittills hade haft.

Idag lever jag i totalt businessflow, utifrån hur jag vill driva mitt företag och vad som passar mig och mina styrkor bäst. Jag har funnit min unika motor som stöttar mig varje dag, gör det smidigt och nästan enkelt att nå mina mål. Och jag har nått den kombination av ramar och flexibilitet jag mår bra av i mitt arbete. 
 


Min historia är på inget sätt unik. Vi vill alla lyckas med våra företag. Vi vill kunna leva vår dröm och hitta fram till företagsvardagen vi mår bra av och älskar.
Utmaningen är att stå stark och trygg i den väg man har valt och inte låta sig förledas in i alla ”do´s and dont´s”, ”shiny objects” och brus som lätt tenderar att överrösta de inre rösterna.
Och utmaningen ligger också i att hitta balansen. Balansen i att hinna med alla områden som är viktiga för oss, både på det privata och företagsmässiga planet. 

Jag vet nu hur man tar sig ur den där upplevda pressen, tidsbristen, prestationshetsen, rädslorna, frustrationen och det splittrade fokuset, och frigör tid och utrymme för allt det härliga med att driva företag och det som leder till resultat och måluppfyllnad

Jag vet vilka steg man vinner på att ta, vilka frågor man behöver ställa och vilka prioriteringar som är viktiga, för att nå fram till ett företagande som fungerar och känns rätt, inifrån och ut. 


- Vill du ha min hjälp för att lyckas med ditt företagande & skapa en vardag du trivs med?

Skriv till mig för ett kravlöst, gratis och tryggt första samtal eller brev. 

/Linda