Varumärke (2) - kopia

Create your businessflow
Membership

Nå ett företagande som känns rätt,
fungerar smidigt och ger resultat.

Dra nytta av smart kunskap, verktyg och strategier - och forma det företagsliv du vill ha.

Välkommen till ett fritt & givande medlemskap!

Detta ingår:

  • Ett växande bibliotek med verktyg, guider, checklistor och workbooks som hjälper dig att nå flow och framsteg inom områdena:
       - Självutveckling & Livsbalans 
       - Planering & Struktur 
       - Produktivitet & Effektivitet
       - Verksamhetsutveckling
       - Sälj & Marknadsföring
  • Mini-kurser och utmaningar - exempel: sälj-sprints, produktivitets-utmaningar, self-care-boost, etc.
  • Mailsupport
  • Medlems-mail - som hjälper dig att bland annan skapa framgångsrika planeringsrutiner och nå fullt värde och resultat av ditt medlemskap.
  • Medlemspriser -  på 1:1 coachingprogram

200kr/mån

Create your businessflow Membership kostar 200kr/månad (eller 2000kr/år).
Du kan påbörja och avsluta medlemskapet när du vill.

Från start ligger värdet på ditt verktyg & resursbibliotek på ca 4500kr
(+ medlemsrabatter värda upp till 5000kr).
Detta värde ökar varje månad då fler verktyg, kurser och utmaningar läggs in.

Det här medlemskapet är självständigt och 
helt utan tidspress eller ”måsten”. 
Du väljer själv vad du vill använda och testa, och kan plocka fritt bland medlemskapets godbitar.

Du går med när du vill/behöver, 
och kan när som helst avsluta ditt medlemskap.

I medlemskapet ingår mailsupport så att du har hjälp nära till hands vid ev. frågor eller problem.


Smidigt, fritt och utvecklande.

Hej, jag heter Linda, vad roligt att du är här!

Jag är coach, strateg och FLOW-expert och har mångårig erfarenhet av coaching och vägledning inom livs-, karriär- och företagsfrågor, samt personlig utveckling och -effektivitet.

Mitt jobb och passion är att hjälpa dig helhjärtade företagare att nå fram till det lätta, tillitsfulla och smidiga företagandet. Företagandet där du skapar dina egna "ramar och regler" och når genom detta bättre resultat, mer impact och större framgång. 

Det här medlemskapet är perfekt för dig som vill dra nytta av min kunskap och expertis i ett flexibelt självstudieupplägg.

Du kommer att få mina bästa strategier och verktyg som både jag och mina programklienter använder. Och eftersom jag själv älskar att investera i min kunskapsutveckling som företagare, coach och ledare - så kan du se fram emot att få verktyg som innefattar såväl beprövad erfarenhet som ny kunskap och kreativa lösningar.

Som medlem får du stöd inom dessa områden:

Självutveckling & Livsbalans

”- Att driva företag är som en bootcamp i personlig utveckling”.

Som verksamhetens allra viktigaste resurs behöver DU omtanke, uppmärksamhet och fokus.

Att vara medlem i Create your businessflow Membership – innebär att du alltid har nära tillgång till verktyg inom (bland annat) området Självutveckling & Livsbalans.

Verktyg som hjälper dig att värna om dig själv, din work-life balance och träna upp de delar av ”självet” som behövs för att kunna driva ditt företag med framgång och mod.

Planering & Struktur

”- By planning, you create a visible path to your dreams”
​​​​​​​

Planering och struktur är dina bästa vänner som företagare. Genom att planera hittar du riktning, fokus, mening, motivation och ökad produktivitet. Du skapar en ”wingman” som vägleder dig i beslut och förenklar din väg framåt.
Och för att göra resan ännu smidigare, och säkerställa din hållbarhet och ditt välmående – tar du hjälp av struktur. Du rensar bort ”trassel” och implementerar stöttande rutiner som hjälper dig framåt.
 
Att vara medlem i Create your businessflow Membership – innebär att du alltid har nära tillgång till verktyg inom (bland annat) området Planering & Struktur.
Verktyg som hjälper dig att skapa strategier, planera, summera, utvärdera, forma rutiner och den kombination av ramar och flexibilitet som DU vill ha och mår bra av.

Produktivitet & Effektivitet

”- Att effektivisera – är att reducera slöseri. Att reducera slöseri – är att ❤️ sig själv”

Att skapa businessflow handlar väldigt mycket om att reducera slöseri och istället värna om resurserna: tid, energi och pengar.
Att göra RÄTT saker, på RÄTT sätt.

När du fortgående lägger fokus på detta kommer du att märka att du inte behöver jobba långa dagar eller ”hustle” för att hinna med. Du kommer att se hur ditt schema blir luftigare samtidigt som du kommer framåt snabbare. Du kommer att inse hur mycket makt du faktiskt har över din tid, dina dagar, din arbetsbelastning och dina resultat.

Att vara medlem i Create your businessflow Membership – innebär att du alltid har nära tillgång till verktyg inom (bland annat) området Produktivitet & Effektivitet.
Verktyg som steg-för-steg gör dig mer effektiv och produktiv. Verktyg som hjälper dig att jobba klart, smart och hållbart. 

Verksamhetsutveckling

”-No one else is you - and that is your power”

Idag är det viktigare än någonsin att göra ”sin grej” som företagare. Dels har vi utvecklat ett filter för copycats och stereotypa företagsidéer, som gör att sådana bara scrollas bort i flödet. Dessutom så vill vi företagare MER idag. Vi vill inte bara tjäna pengar, vi vill nå impact och göra skillnad, på riktigt. Och det kan vi endast göra genom att göra vår grej – fullt ut.

Att göra din grej handlar om att bygga din verksamhet inifrån och ut. Att locka fram svaren på vad du vill, kan och drömmer om – så att du kan skapa verksamheten som är klippt och skuren för dig.

Att vara medlem i Create your businessflow Membership – innebär att du alltid har nära tillgång till verktyg inom (bland annat) området Verksamhetsutveckling.  
Verktyg som hjälper dig att hitta och skapa dina unika pusselbitar till det företagande du drömmer om, samtidigt som du kan inspireras och dra nytta av strategier som fungerat framgångsrikt för andra.

Sälj & Marknadsföring

”- Wealth is a mindset”

Sälj & Marknadsföring är ett område som alltid är prioriterat för oss företagare. De flesta vill sälja mer och nå ut till fler - samtidigt som det för många kan kännas obekvämt och svårt att göra det jobb som krävs för att sälja så mycket som behövs för att kunna leva livet de drömmer om.
Ibland kan det också kännas som om man provat allt redan: ”-Jag har gjort allt jag kan för att nå ut, men jag säljer inte ändå”.

Att vara medlem i Create your businessflow Membership – innebär att du alltid har nära tillgång till verktyg inom (bland annat) området Sälj & Marknadsföring.
Verktyg som ger dig tips och inspiration på nya/fler sätt att nå ut till fler kunder. Du får också tillgång till utmaningar med konkreta uppgifter som kan ge resultat direkt, och bygger också kunskap och strategier som hjälper dig att öka intäkter och kundinströmning på sikt.
Och framförallt så ger detta medlemskap dig tillgång till verktyg som hjälper dig att hitta glädjen och lättheten i att sälja och nå fram till fler människor som behöver DIN hjälp.

Pris & Access

Direkt när du registrerat ditt medlemskap får du tillgång till medlemsportalen
och alla tillgängliga verktyg och resurser inom 5 fokusområden:

Självutveckling & Livsbalans
Planering & Struktur
Produktivitet & Effektivitet
Verksamhetsutveckling
Sälj & Marknadsföring
 
Förutom detta kommer också dina medlems-mail med planeringsstöd igång
och du får också direkt access till medlemspriserna på 1:1 coachingprogram. Detta är ett växande medlemskap som utökas i takt med att fler verktyg,
rabatter och bonusar läggs in varje månad.
Månadspriset kommer att justeras uppåt i takt med att innehållet växer.

Du låser priset som gäller när du registrerar dig så länge du är pågående medlem
och kommer därmed inte att påverkas av framtida prisförändringar.
Du kan välja mellan 2 abonnemang:

- Månadsabonnemanget förnyas automatiskt varje månad (samma datum som du gick med)
och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Pris: 200kr/mån
 
- Årsabonnemanget ger dig 12 månaders medlemskap till priset av 10.
Årsabonnemanget förnyas automatiskt 1 gång/år (samma datum som du gick med)
tills du väljer att avsluta det. Pris: 2000kr
 Du avslutar medlemskapet enkelt genom att skicka mail till: linda@linnovakarriar.com
När du gjort det dras ingen pengar från ditt konto mer. 

Inbetald avgift återbetalas ej. Har du frågor? Skicka ett mail till: linda@linnovakarriar.com så svarar jag så fort jag kan.