linda lindberg stor - kopia (2)

1:1 Emailcoaching

Hej, Linda heter jag, och det är jag som kommer att vara din
emailcoach och vägledare om du väljer att anlita mig.

Jag är specialiserad på skrifltig coaching och har mångårig erfarenhet av coaching och vägledning inom livs-, karriär- och företagsfrågor, samt personlig utveckling och -effektivitet. Detta gör att ditt coachingfokus kan handla om såväl företagandet och/eller övriga områden i ditt liv. 

Skulle jag känna att jag inte har tillräcklig kompetens att coacha dig inom det område du har behov av kommer jag att rekommendera en annan coach som passar dina behov bättre.

Du börjar alltid din coaching med en kostnadsfri skriftlig Kartläggning (se formulär längre ner på sidan). Denna ger dig chansen att känna in om emailcoaching passar dina behov innan du bokar. 

 

Kraften i det skrivna ordet

Att välja skriftliga samtal blir alltmer populärt på grund av dess flexibla möjligheter.
Du som klient styr tempo på coachingen efter det som passar dig, och du kan också ta med dig din coaching till den plats som känns mest bekväm och inspirerande för dig.
Med skriftliga samtal har du maximalt självstyre under din process och slipper göra tidsbokningar vilket är den absolut vanligaste anledningen till att fler och fler väljer denna metod.
 
Många som väljer skriftliga samtal gör det också för att kunna spara sina sessioner på pränt, och i och med detta lätt påminna sig om den process de genomgått. Detta ger mervärde direkt och på sikt då många återanvänder coachingfrågor och tekniker också på nya utmaningar som dyker upp längre fram i livet.
 
För många är också skrift det kommunikationssätt de trivs bäst med. I det skriftliga rummet får tankar och känslor löpa fritt utan yttre påverkan och resultatet av coachingen blir därför ofta mycket påtaglig och kvalitativ för klienten.
 
Med coaching via e-post får du alltså maximal flexibilitet i när, var och hur du väljer att coachas.
Varje brev är unikt och skapat utifrån dina behov och önskemål, och du kan förvänta dig en mix av frågor, övningar, tankeverktyg, implementeringsuppgifter, pepp och inspiration på din väg framåt.

Emailcoaching

1:1 Emailcoaching

- Du kan välja mellan coachingpaket på
3, 5, 8 eller 10 st brev

Priser:
3 st. coachingbrev: 2 700 kr ex moms
5 st. coachingbrev: 4 250kr ex moms
8 st. coachingbrev: 6 400kr ex moms
10 st. coachingbrev: 7 500kr ex moms


Varje coachingbrev har ett innehåll som motsvarar ca 1 timmes verbalt coachingsamtal.- Fokus för din coaching bestäms utifrån dina önskemål och behov under processens gång.


- Du får skräddarsydd återkoppling på varje coachingbrev och din process avslutas med en kostnadsfri Summering som hjälper dig att sammanfatta nycklarna i den
utveckling du har gjort.  


- Du bestämmer själv tempo på din coaching och kan fritt välja tid och plats när du jobbar med breven.


- All kontakt du har med din coach, före- under- och efter din coaching, skyddas under professionella vägledares etiska riktlinjer om sekretess och tystnadsplikt, samt hänsyn och respekt för personlig integritet.


- Du kan när som helst välja att avbryta din coaching, och får då pengarna tillbaka för ev. återstående betalda och outnyttjade brev.

Varje coachingperiod inleds med en kostnadsfri Kartläggning,
som hjälper dig att formulera dina önskemål och behov med coachingen.

Beställ din Kartläggning genom att fylla i formuläret nedan


  • Kartläggningen har som syfte att syna behov, önskemål och fokus för din kommande coachingprocess, och ger dig även en värdefull inblick i hur emailcoachningen kommer att gå till och kännas.

    Kartläggningen är helt gratis och du förbinder dig inte till någon fortsättning.

    Du kommer att få din kartläggning levererad till den e-postadress du anger.

  • Ange gärna en annan mailadress än gmail om du har.

    Om du inte har en annan mailadress än gmail: glöm inte att kolla av din skräppost de närmaste dagarna så att din kartläggning inte hamnar där.

Liknande produkter

Coachingsamtal - 

För dig som trivs med att samtala verbalt, "öga mot öga" eller "öra mot öra", finns coaching via telefon, personligt möte eller Zoom.
Pris: 2300kr/45 min