linda lindberg stor - kopia (2)
Create your businessflow

CREATE YOUR
BUSINESSFLOW

- Konceptet för dig som vill skapa ett företagande som känns rätt, som fungerar smidigt & som leder till de resultat du vill ha. 

Vill du nå FLER mål och samtidigt
må riktigt bra under resan dit?
 

Har du drömmar och ambitioner om en fantastisk framtid -
och känner samtidigt att du vägrar att offra tillvaron här och nu?

Då har du kommit rätt.

Create your businessflow är konceptet, tjänsterna och produkterna för dig som vill kombinera det kraftfulla i att jobba smart och målfokuserat, med att uppleva ett härligt flow och välmående i vardagen.

Här inne hittar du ett smörgåsbord av stöd, inspiration och verktyg
som hjälper dig att nå ditt absoluta drömföretagande.
Klicka in och läs mer på det som intresserar dig,
och titta gärna in fler gånger, för utbudet växer ständigt :)

Varmt välkommen hit!

Programmet Create your businessflow

Det här programmet passar dig som vill känna tryggheten av en fast arbetsgång och struktur som steg-för-steg vägleder dig rätt.

Du vill ta ett helhetsgrepp om planering, struktur och arbetsflöden, samtidigt som du stärker dig själv i din roll som företagare och når din fulla potential.

Programmet har 5 kraftfulla steg (sammanlagt 20 veckor), och du väljer själv hur många steg du vill gå.

Coaching

Coaching via samtal eller brev

Fristående coachingsamtal eller brev väljer du som vill ha ett helt öppet upplägg där fokus successivt formas under din resa.
Du kan välja mellan samtal via telefon, Zoom eller personliga möten, och för dig som älskar friheten och effektiviteten i det skrivna ordet finns flera resultatrika emailcoaching-paket att välja mellan.

Accountability Partner

Accountability Partner-abonnemang

Vill du att jag kikar in hos dig 2 ggr/veckan och hjälper dig att hålla fokus och följa upp dina löften (mål) till dig själv, ger dig utvecklande reflektionsfrågor, och hjälper dig att implementera framgångsrika och stärkande rutiner i din företagsvardag?

Att anlita en professionell AP är = ett effektivt sätt att komma framåt. Tjänsten går att jämföra med att anlita en PT på gymmet: du får behovsanpassat stöd, pepp, tough love, bollplank och verktyg för att komma framåt snabbare och effektivare än du kan göra på egen hand.

Kurser & Verktyg

För dig som vill designa ditt företagande självständigt med hjälp av verktyg. 

Klicka hem omtyckta och hårdtestade kurslösningar och verktyg som ger dig mesta möjliga värde – på minsta möjliga utrymme.

Ett enkelt och effektivt sätt för dig att nå mer kunskap och implementera smarta lösningar i ditt företagsliv.
 

Hej, det är jag som är Linda och den som skapat konceptet och utbudet inom Create your businessflow. 

Jag har mångårig erfarenhet av att hjälpa människor att uppnå sina mål och den tillvaro och vardag de trivs med. Och jag har också själv genomgått resan bort från ett pressat, stressat och slitigt företagande – till där jag är idag: i totalt businessflow. Idag driver jag mitt företag utifrån vilja och det som passar mig och mina styrkor bäst. Jag har funnit min unika motor som stöttar mig varje dag, gör det smidigt och nästan enkelt att nå mina mål. Och jag har nått den kombination av ramar och flexibilitet jag mår bra av i mitt arbete.

Idén till konceptet Create your businessflow har kommit stegvis och dels utifrån egna erfarenheter om företagandets ”baksida”, och också utifrån den fördom jag ofta möter kring att framgång kräver offer, press och en rad ”måsten”.
Det går absolut att nå sina mål genom strategin att pressa, men det är så otroligt mycket mer effektivt och framgångsrikt att kombinera målsträvan med fokus på hållbarhet och välmående i nuet. För att inte tala om att det är mycket roligare också :)

Create your businessflow handlar om att prioritera stunden lika mycket som framtiden. Att värna om hållbarheten, friheten, kreativiteten, hälsan och arbetsglädjen minst lika mycket som måluppfyllnad, resultat och långsiktig framgång. I kombinationen av det hårda och mjuka, nuet och framtiden, skapas en nära nog magiskt stark motor i dig själv och din vardag, som gör dig ostoppbar.

Det är den motorn jag vill hjälpa dig att hitta fram till!

Kika gärna in på utbudet inom Create your businessflow, som ständigt växer. Saknar du något, har en fråga eller vill veta mer om en tjänst som ännu inte ligger ute på hemsidan: kontakta mig så återkommer jag till dig så fort jag kan. 

Varmt välkommen!