linda lindberg stor - kopia (2)

Välkommen till bloggen


I detta inlägg får du idéer på ANDRA lösningar för att sälja mer, än att sänka priserna.

Lösningar som gör det lättare och tryggare för din kund att våga investera i dig nu när investeringsrädslan är större än vanligt.
Och lösningar som på alla sätt fortsätter att värna om din fantastiska kunskap, värdefulla tid och högkvalitativa tjänster.

Läs hela inlägget...


Just nu upplever många låg eller ingen kundtillströmning som resultat av Coronas framfart. Detta kom helt oväntat och skapar stress, på både personligt och professionellt plan.
I en sådan här situation, är det lätt att antingen bli passiv, eller att bli fullt upptagen med helt fel grejer.

Du ska nu få tips på 5 punkter du kan ha stort värde av att fokusera extra på nu. Dels för att mildra uppförsbacken, men framförallt för att känna att du aktivt GÖR saker för att bygga vidare på din dröm. Komma framåt. Komma igenom den här perioden.

Läs hela inlägget...


Väldigt mycket har förändrats för många av oss den senaste tiden.
Hälsan hotas, jobb och frihet likaså, och många restriktioner i vårt normala sätt att vara och leva har på kort tid införts.
Detta skapar det stress och en olustkänsla för de flesta av oss.

Det finns massor av olika sätt att hantera detta. Här får du inspiration på 8 sätt att bygga styrka (när omvärlden försvagar dig).

Läs hela inlägget...


Coronavirusets framfart har för många företagare inneburit ett totalstopp på nya kunder in. Och för andra (som mig själv som driver mitt företag mestadels online) så märks det av en avvaktande inställning till att investera.
Det råder en rädsla i att både göra av med pengar och för många också en rädsla i att gå ut och sälja. 

I det här inlägget får du 5 tips på hur du som företagare kan jobba med ditt sälj, nu när penga-flödet stannat av. Det är tips som är högst relevanta nu alltså, och även generellt. Och vi pratar naturligtvis bara om ”snygg-sälj” där relationen och värdet står i fokus.

Läs hela inlägget...


Det finns många misstag och fallgropar vi kan göra som egenföretagare och många av dem är riktigt bra – eftersom de ger värdefull insikt om BÄTTRE lösningar.

En fallgrop som dock aldrig är bra, är att bli slav under en okontrollerbar ”att-göra”-lista.


Läs hela inlägget...


När man driver sitt företag med hjärtat, säljer med hjärtat och skapar med hjärtat - så kan många av de verktyg man hittar för utvärdering och planering kännas fjärran det företagande man lever och andas.

Därför kommer här 5 punkter, som enligt mig, inte bör missas när man också vill utvärdera med hjärtat:


Läs hela inlägget...

Det är meningen att rubriken ska få dig att haja till, för ärligt talat så är jag trött på att sk. ”regler” och ”rätt och fel” som finns kring planering!
I samma stund som vi påstår att en plan MÅSTE innehålla och vara en massa saker – så undergräver vi själva syftet med en plan: att den ska FUNGERA.
Läs hela inlägget...

Det här inlägget är för dig soloföretagare som vill kick-starta din höst på ett smidigt, roligt och hållbart effektivt sätt.
Varsågod, här får du 10 tips på hur du kan maximera din höst utan varken press, stress eller ”hustle”.
Läs hela inlägget...

Egentligen skulle vi kunna vara väldigt krassa och säga så här: du väljer själv vad du lägger din tid på. Om du inte anser dig ha tid för det som är viktigast för dig – så innebär det att du har prioriterat andra saker istället.
Även om detta låter hårt för någon som känner sig väldigt tidspressad och som kämpar för att få tidspusslet att gå ihop, så är det sagt med största välmening. All tid du kanske lägger på att slö-surfa, titta på tv, städa, säga ja till allt och alla, etc – har du uppenbarligen prioriterat högst eftersom du valt att lägga din tid på detta.
Läs hela inlägget...

Det här är inte ett inlägg om SMARTA mål eller pekpinnar kring vad som ”måste” finnas med i en målformulering. Det här är istället ett inlägg som vill motivera dig att jobba på ett nytt och mer flexibelt sätt när du formar mål och planer. 
Vad skulle exempelvis kunna hända om du istället för att forma en fastställd målsättning - istället formar 3 olika storlekar på ett och samma mål..?
Läs hela inlägget...

Skulle du vilja ha ett stressfritt förhållande till dina sociala medier där allt flyter på, känns lätt och roligt – och samtidigt leder till konkreta resultat i form av fler kunder, försäljning, besökare, följare, interaktion...?
Läs hela inlägget...

När du upplever Vardags-flow så känner du att du har kontroll över din situation, ditt arbete och ditt liv. Din vardag flyter på, och du upplever balans mellan privatliv och arbetsliv. 
Du känner dig glad och förväntansfull inför en ny arbetsdag, och stärkt och harmonisk i slutet av den. Du jobbar på sätt som passar dig och som möjliggör att den du är och det du kan – blommar ut.
Läs hela inlägget...

Flow handlar i mångt och mycket om prestation och produktivitet. Väldigt intressant för såväl idrottsmän, som företagare och andra som på olika sätt vill maximera värdet av sina ansträngningar och nå fina resultat. I det här inlägget får du lära dig hur du kan planera för- och öka förutsättningarna för att maximera bägge dessa via flow.
Läs hela inlägget...

Du känner dig på topp.
Du presterar och producerar utan ångest eller krav. Det går lätt, ditt arbete och vardag flyter på, du är uppslukad av dina mål och helt fokuserad på stegen som tar dig dit.

Och du känner dig stark, lycklig, kompetent, och i ditt esse. Du har skapat den här tillvaron, du har format din vardag så den passar dig och du känner att du kan vara dig själv och få användning av det du kan bäst – fullt ut.
Läs hela inlägget...

Linda Lindberg

Hej,
Vad roligt att du tittar in här på bloggen!

Jag heter Linda Lindberg.  Mitt jobb och passion är att hjälpa dig helhjärtade företagare att nå fler mål och mer flow
(produktivitet, momentum, kreativitet, arbetsglädje, frihet) i ditt företagande.

Här inne hittar du tips och verktyg fokuserat på businessflow och emailcoaching, som är mina specialområden. Du hittar också inspiration och matnyttigt inom personlig utveckling & effektivitet, planering, struktur, arbetsflöden och målprocesser.

Jag hoppas att du hittar något som kan hjälpa dig att nå ditt absoluta drömföretagande!

Jag connectar gärna med dig – så tveka inte att kommentera, skicka ett meddelande, eller ta kontakt via sociala medier.

Än en gång, varmt välkommen hit!

Linda


Flowboosten är ett gratis stöd för dig företagare som vill ha inspiration, pepp och verktyg som hjälper dig FRAMÅT.

-Kanske står du i ett läge där du behöver extra stöd för att hitta motivation, kreativitet och flow i företagandet igen?

-Kanske söker du alltid smarta tips och kreativa lösningar som hjälper dig framåt i ditt företagande?


Prenumerera på Flowboosten och få hem tips och verktyg smidigt till din e-post.
3-5 utskick/månad, lätt att avprenumerera och inget spammande!